Keep calm and go run
Kończący się miesiąc mogę uznać za udany, przynajmniej pod względem biegowym. Dziesięć treningów to całkiem
niezły wynik, biorąc pod uwagę, że w lipcu wybiegałam blisko 400 minut. Po intensywnym wysiłku fizycznym zwykle wspomagam się świeżo wyciskanymi sokami lub koktajlami na bazie jogurtu naturalnego. Dziś proponuję mój ulubiony jogurt z dodatkiem soku marchewkowego, bananów i migdałów. Ciekawe, czy takie połączenie smakowałoby osobie gustującej w jogurtach z dodatkiem zbóż :)?
Jogurt marchewkowo-migdałowy
Składniki:
- ½ szkl. soku marchewkowego (świeżo wyciskanego),
- ½ szkl. jogurtu naturalnego,
- 1 mały banan,
- kilka migdałów.
Wszystkie składniki zmiksować na
gładką konsystencję. Podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
Źródło:
Komentar
Posting Komentar